Протеинов бар

Протеиновият бар ще ви помогине да уползотворите престоят си в Green Fitness, дали ще изберете чаша ароматно кафе, хубав чай, енергийна предтренировъчна напитка или вкусен протеин. Посъветвайте се с нашите фитнес инструктори за хранителните добавки които ще бъдат най-подходящи за вас, за да постигнете по-бързо вашите цели – да отслабнете, да повишите силата си, издръжливостта си, или за да натрупате по-бързо мускулна маса.

протеинов бар Плевен
фитнес в Плевен

Силова зала

Силова зала – В залата ни има уреда със свободни тежести, като разполагаме и с над един тон свободни тежести, олимпийски лостове, силов квадрат за клек, както и уреди с магазинни тежести, дъмбели от 1 до 50 кг за провеждане и на най-тежките силови и бодибилдинг тренировки, приятната панорама на басейна виждаща се от фитнес залата ще направи прекарването в нея уникално за Вас.

Кардио зала

Кардио зала – на разположение за Вас са 7 пътеки, 5 колелета и 2 ескалатора за приятно провеждане и на най-изморителните кардио сесии, за още по-приятното Ви прекарване в Green Fitness те са разположение на остъклената ни тераса, с приятен изглед навън и към басейна в комплекса.

Зала за стречинг и кондиция

Зала за стречинг/йога и кондиция. Разполагаме с кът в силовата зала, където на спокойствие можете да провеждате както вашите стречинг и йога тренировки, така и тренировките ви със собствено тегло, оборудвана е със шведска стена, постелки за йога, фитнес/йога топки, малки дъмбели и др.

Зала цени

Неограничена карта 55. 00 лв.
Ученици. Студенти неограничена 45. 00 лв.
Карта с персонален треньор 299. 00 лв. (+ диагностика)
Еднократна тренировка с треньор 15. 00 лв. (не включва карта за посещения)
Едно посещение 9. 00 лв.

Хранителен режим 29. 00 лв.
Тренировъчен режим 19. 00 лв.
Диагностика и електричен импеданс .(вземане на мерки. Тегло. Измерване на % мазнини. Измерване на % мускулна маса. Калориен баланс. Препоръчителен калориен прием) 21. 00 лв.

Трите продукта заедно 59. 00 лв.