Мая Цветанова

Мая Цветанова

треньор плуване

Треньорът с най – дългогодишен опит в работата с деца и подготовка на спортисти и състезатели по плуване в екипа на Аквазард. Завършила ВИФ „Г. Димитров“ (НСА) със специалност „Треньор по плуване“. Треньор първо в Спартак Плевен, а след това и в Спортно училище „Г. Бенковски“ – Плевен. Състезател от 71-ва година, продължава да се състезава и сега като ветеран за Аквазард в дисциплини гръб и бътерфлай.

Николай Христов

треньор плуване

Треньор по плуване с опит повече от 10 години. Притежава приятелски, но и строг подход към учениците си. Професионалист, както в началното обучение, така и в подготовката на напреднали спортисти. Утвърдил е мястото си в Аквазард чрез постиженията на тренираните от него деца. Завършил Професионален колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Състезава се, като ветеран за Аквазард.

Николай Христов
Вероника Тачева

Вероника Тачева

треньор плуване

Треньор в екипа на Аквазард. Работата й е насочена в посока начално обучение и спортно – състезателни тренировки. Специализира работа с бебета от 0 до 3 годишна възраст, както и с деца до 5 годишна възраст. Занимава се индивидуално с деца с интелектуални затруднения. Завършила е Спортно училище „Георги Бенковски“ Плевен и в момента учи в Колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“.

Пламен Георгиев

треньор плуване

Треньор в екипа на „Аквазард“ във всички нива на обучение. Завършил Спортно училище „Георги Бенковски“ със специалност – плуване. Магистър по физическо възпитание и спорт в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – гр.София. Национален състезател – основни дисциплини 200 и 400 метра свободен стил. Състезател за ветерани и настоящ рекордьор на Република България на дисциплина 50 метра свободен стил за мъже в трета възрастова група.

Пламен Георгиев
Любов Великова

Любов Великова

треньор плуване

Най-новият член на треньорският състав на „Аквазард“. Тя е сдългогодишен опит като плувец. Работи с деца от различни възрасти и има приятелски и мотивиращ подход към учениците си. В момента учи в Колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Състезава се като ветеран за „Аквазард“.

Пламен Дунчев

треньор плуване

Пламен Дунчев е магистър по плуване и физическо възпитание ,завършил в НСА.
Дългогодишен треньор по плуване в Спартак Плевен и старши треньор в Първото в България Спортно училище „Георги Бенковски “ .Подготвил е редица шампиони и медалисти от републикански ,балкански първенства и международни турнири по плуване .Негови състезатели,майстори на спорта са:
Валери Найденов – 1 500 м
Цветка Ангелова-балкански вицешамипион на 100 м бруст.
Александър Цветков – 100 м делфин – републикански рекордьор за юноши старша възраст.

Пламен Дунчев