Кирил Бъчваров

Кирил Бъчваров

треньор плуване

Председател и основател на ПК Инвиктус. Професионален треньор по плуване с индивидуален подход и стриктно отношение към спорта. Състезава се при ветерани за ПК Инвиктус в дисциплини свободен стил, бруст и бътерфлай. Завършил Професионален колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Изучава магистратура „Високо спортно майсторство“ с профил плуване в НСА.
За повече информация – Кирил Бъчваров, тел: 0889 473 999

Мая Цветанова

треньор плуване

Треньорът с най – дългогодишен опит в работата с деца и подготовка на спортисти и състезатели по плуване в екипа на ПК Инвиктус. Завършила ВИФ „Г. Димитров“ (НСА) със специалност „Треньор по плуване“. Треньор първо в Спартак Плевен, а след това и в Спортно училище „Г. Бенковски“ – Плевен. Състезател от 71-ва година, продължава да се състезава и сега като ветеран за ПК Инвиктус в дисциплини гръб и бътерфлай.

Мая Цветанова
Ваня Балтакова

Ваня Балтакова

треньор плуване

Изключителен професионалист в работата с деца и подготовка на състезатели по плуване със стаж повече от 20 години. Тя самата се състезава от 9 годишна възраст в дисциплини свободен стил, бътерфлай, съчетано плуване и продължава да се състезава при ветерани за ПК Инвиктус. Завършва Спортно училище „Г. Бенковски“ – Плевен, а след това и ВИФ „Г. Димитров“ (НСА) със специалност „Треньор по плуване“.

Николай Христов

треньор плуване

Треньор по плуване с опит повече от 10 години. Притежава приятелски, но и строг подход към учениците си. Професионалист, както в началното обучение, така и в подготовката на напреднали спортисти. Утвърдил е мястото си в ПК Инвиктус чрез постиженията на тренираните от него деца. Завършил Професионален колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Състезава се, като ветеран за ПК Инвиктус.

Николай Христов
Иван Летов

Иван Летов

треньор плуване

Специалист по спортна мотивация и работа с деца на различна възраст. Развива подготовката им като спортисти и състезатели. Завършил Професионален колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Състезател за ПК Инвиктус, при ветерани в дисциплини свободен стил и бътерфлай.

Емил Радулов

треньор плуване

Най-бързо развиващият се член на екипа на ПК Инвиктус. Работи с деца от различна възраст, като групите му се развиват бързо и професионално. Учи се на треньорска дейност повече от две години от професионалните членове на екипа и усвоява знанията с много разбиране и лична мотивация, като едновременно учи в НСА със специалност „Треньор по плуване“. Той е общителен и с отговорността, с която подхожда към работата си печели уважението на своите ученици, техните родители и целия екип.

Емил Радулов